saker ni inte visste om mej!

-Jag ÄÄLSKAR att prata!Jag får problem pågrund av det i skolan.HAHA!

-Först blir jag sugen på choklad.När jag har ätit upp chokladen,så blir jag sugen på chips.Haha,roligt o veta va!?:)

-Jag ÄLSKAR mat.Hahaha

-När jag hör en bra låt,så lyssnar jag sööönder den.

-Jag hatar när folk ljuger.Och det värsta är att några ljuge

Hannah Montana

Gissa vad jag ska göra nu...¨Titta på hannah montana,eller Sonny with a chance.Eller nån Disney Channel Serie.(A)Mina favoriter!


Jeffla skiit!

Tjenaare!

Tittade på Eurovision igår,det var Semifinal 2.Kroatien gick inte vidare till finalen(!!!?).Ja blev FETT sårad!:PDen var den bästa!!!♥(Titta inlägget nedanför )

Det var typ allt jag ville säga.;)

Favoriten just nu!♥



Kroatiens eurovision låt..♥
FAVOORIT!!!!♥♥Men den gick inte vidare till finalen..:'(

24 maj 2010 - Ute.

Hej!

Kom hem för kanske 45 min sen.Var uta sen klockan kvart i 7?Nått sånt.Först åkte jag och Sinem till alla i skäris,sen var vi där till klockan 9.Vi hade skit kul.Vi var ute med de bästa.Amar,Tami,Sevvi och sen SinemIaf,vi gick ner till Ica Kvantum sen där vi köpte cola,gott o blandat,godis,choklad och typ chips.Sen satt vi ute och åt & snacka.Sen så gick vi till klätterställningen och "lekte".Haha.Medans vi "lekte" satt en kille från andra huset och titta på oss i en kvart typ!?Jag blev fett rädd och han har gjort det förr fast till Amar,Tami och Sevvi.Sen aa,kom hem och pappa hade fixat min cykel!!!!:DBlev jätte glad.
Bilder kommer sen när Sevvi har lagt ut dem.Men nu ska jag soooova!:)♥


23 Maj 2010 - Karate

Ska börja klä på mej och fixa mej till karaten.Pappa kör till karaten idag och efter karaten ska vi till någon cykelaffär och köpa cykel till lillasyrran och däck till min cykel.Hörs efter det!

"BOMBOM,Leksaker från BR"HHAAHAHAHAHA

Väntar på sms..

Väntar på att Nicole ska smsa.Hhahah.En konstig sak,jag är sugen på en kebabtallrik.Kanske köper det nät vi ska till stranden.HAhaha,Sinem kmr du ihååg!?:D:DKebabtallrik

Stranden..

Tjenis penis!

Ska börja fixa mej snart.Ska till stranden med Nicole och kanske med Sinem.Vi skulle grilla men vet inte om vi ska.Vi får väl se!;)
Ska ligga och sola på stranden.Fett niiiice!Bästa vädret också.♥


Behöver inte ha kofta längre!!!Aaaah!!NIIICE!!!:D


Svar..

- om Designen klar!:
någon du känner har sagt att du och jelena inte får visa erat ansikte på bloggen.... av era föräldrar :O OFTA??!!!!!????!!!????!!!??!!

Svar:Japp det är sant!Men förstår inte varför det är värsta grejen?:S..Konstigt att du tkr att det är konstigt att jag inte får lägga ut mitt ansikte på bloggen när du inte ens kan lägga ut ditt namn på bloggen...
Asså skriv bara ditt namn,ingen kommer äta upp dej.-.-

Designen klar!

SÅ!Då var designen klar.Headern tänker jag byta nån annan gång.Måste ta bra bilder..Men när jag är i Serbien så komme jag fixa ursnygg header.Alltså nån gång i Juli.Då kommer ni också få mångamånga bilder från Italien.Men när jag är i Italien så kommer jag inte blogga på typ 1 och en halv vecka.Men vi har internet i hotellet så maybe.Vi får se.Det är ju fan 1 o en halv månad kvar..Hahahha:D

Okej,helt onödigt inlägg,men det är ändå bättre än inget..

HAHAAHAHAHHAHA

HAAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH ooooomg!!Den här videon är så roooolig!!Fast det är bara juggar som fattar..Men ändåå..hahhahahahah



HAHAHHAHAHA

Hatar min design!!

Asså jag hatar min design!Ska göra en ny.Lite mer somrig för sommaren är snart här :P

Godmorgon!

Har sädat lite här hemma,för att idag kommer några av mina kompisar hit,som en födelsedags grej.:)Runt 3 kommer Beyza och Sinem.De ska hjälpa mej,och halv 5 typ kommer resten.Alla kunde inte komma för att några..öhm..fick inte.Men jaja,sitter och väntar på att pappa ska ringa så ska vi till Centrum och hyra film och köpa tårta.;)


Ute en sväng..

Var ute en säng med syrrorna.Gick bredvid Ip,var lite i skolan oså.;)
Har planerat att vara uppe länge idag.För när jag somnar så händer det alltid spännande saker.^^ :P Well,ni får ett inlägg liite senare.




Lady Gaga

Ska berätta om LG-konserten!

Det var en vanlig skoldag.Gick hem.Chillade.Började fixa mej.La mascara och sånt.Sen packade jag mina saker.Sen så åkte jag till Globen med Jelena och hennes mamma.När vi kom fram till Globen så träffade vi en tjej , Annika, som vi skulle vara med på konserten.

Vi ställde oss i kön,läääääängst bak.Skit lång kö.Fast sen öppna de en annan ingång och alla kuuuuuuta dit!Vi gick in satte oss på våra platser.Sen det var nått rockband som var förband.Det var skit högt och vi gillar inte rock så vi gick ut.Hahaha jag och Jelena gick in till salen för att titta på rockbandet,sen de började kasta tröjor och sånt till publiken.Killen ba"Show me your boobs".Sen en tjej visa!HAAHAHAHHAA sen han kasta till henne.

Konserten började och den var GRYYYM!!!! Folk sa att hon sjunger falskt live,men det är inte sant.Hon sjunger fett fint!!Hon sjöng några låtar jag inte ens har hört.Men de var fett bra!Efter så köptejag en tröja.På ryggen finns hennes autograf!!Bara 100 spänn!!!:O Asså vill se konserten igen!!Den var så bra!

LADY GAGA ÄR BÄST!!♥

Världens bästa födelsedag!!:D:D


     
  

             

Tagna från Jelenas blogg!

Grattis bästa syster!!!!<3

Nu är det så att min stora syster Jelena fyller år idag!Hon fyller 16!!!

GRAAATTIIISS!!!Älskar dej Jeco!!!♥:D



Wiie!!

Nu ska jag börja fixa mej och vid halv 7 ska jag till Laaaady Gaaagaaaa!!!KAn ni fatta hur glad jag ee!?SHit,just på min födelsedaag!:D:D

Hörs imorgon eller efter konserten!:*

Pics på Lady Gaga


wiiiie!



fett fiint!

Jaja,mer foton kommer på lördag.Maybe videoinlägg också!Kommer fota skit mkt på konserten!

Fixfix till LG..

Hejsan!

Ska börja fixa mej snart.Ääh,who am I kidding?Gör det runt 4;)
MEn iallafall,imorn ska jag ha "kalas" med familjen och några tilll.Visar bild på allt jag fått på söndag;)


13 år!:)

Fyller 13 år idag!:)

Har fått 4 presenter.2 tidigare i veckan och 2 idag.En klänning och en jeansjacka!:D
Ville bara skriva ett snabbt inläg innan jag taggar till skolan..

Hejdåå!

Dusch!

Ska gå och duscha.Sen ska jag fixa håret och allt som behövs:)

Så att ni inte ska vara uttråkade så lägger jag ut en låt som lyssnas hela tiden här:)



♥♥♥♥♥♥

1 dag kvar!AAAAH!!!

Heej!

Asså jag är jääätte glad just nu!!!!!:DFyller år imorgon!BLir tonåring.Och det känns inte möjligt att jag ska på Lady Gagas konsert.
Har redan fått 2 presenter.Nagellack från Beyza och pengar från min kusin.TAACK!:D

Ska få mer imorgon,och på lördag!hahah^^

Ska börja med mitt prov snart,har hemtenta.Måste göra klart den för att kunna gå på träninge på söndag.Fett stressig helg!Så det blir kanske inget inlägg sen eller imorgon.
Bjuder på bild medans;)





Oh noo?Oh yeaaah!!

HEEEJ!ahhaha

Sitter här,petar på min tand(A).Hahaha..Varit i skolan idag.Normal,men det var tråkigt utan Sinem.Men hon kommer imorgon!:D
Igår var det proooooblem!Inget jag tänker skriva om här i bloggen;)
Efter skolan gick jag med Beyza till centrum för att leta en födelsedagspresent till mej.Hon köpte nagellack).Har målat mina naglar med serbiens  flagga.HAha,hade alla 3 färgerna:).Jaja,nu ska jag gå och soova!Hörs imorgon!

//Marija


RSS 2.0